"geçmişten Geleceğe Yön Veren Bilgi Kaynakları Dijitalleşiyor" Projesi İçin Hizmet Alımı İhale İlanı

"Geçmişten Geleceğe Yön Veren Bilgi Kaynakları Dijitalleşiyor" Projesi için Hizmet Alımı İhale İlanı

SA Mezunlar Derneği işbirliği ile SAÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı "Geçmişten Geleceğe Yön Veren Bilgi Kaynakları Dijitalleşiyor" Projesi  adı altında Sakarya Üniversitesi Kütüphaneleri Koleksiyonunda bulunan 3.000 adet Osmanlıca ve Türkçe nadir eserin görüntüsünün dijital ortama aktarılması, bu görüntülerin düzenlenmesi, yedeklenmesi, dijital ortama aktarılan görüntülerin internet üzerinden okuyuculara sunulmasının sağlanması işlemlerinin temini için ihaleye çıkıyor. Sakarya Yenigün Gazetesi'nde 21.10.2016 tarihinde yayınlanan Hizmet Alımı için İhale İlanı'nın tam metni ile gerekli ek bilgi ya da açıklamalar ağağıdaki linklerde mevcuttur.