Ana Sayfa
Duyurular
Legal Yayıncılık Veri Tabanı Deneme Erişimi (31.12.2018)

Legal Yayıncılık veri tabanı deneme erişimi (31.12.2018)

ONLİNE KÜTÜPHANE İÇERİĞİ İÇİN www.legal.com.tr  adresinden en üst sağ tarafta online kütüphane giriş kısmından tüm dergi ve kitaplara ulaşabilirsiniz.

 

Online kütüphanenin arama özelliği sayesinde araştırmalarınızı hızlı ve kolayca yapabilir, sınırsız çıktı hakkınız dolayısıyla derslerinizde kaynak metin olarak kullanabilir, öğrencileriniz arasında dağıtımını kolayca mümkün kılabilirsiniz.

 

Toplam 676 adet dergi sayısına ulaşmış olan Legal Yayıncılık her hafta çıkarttığı dergiler ile zengin içeriğine her geçen gün yeni içerik eklemektedir.

 

Online Kitaplarımızın sayısı ise 354 adettir.

 

Ayrıca 2817  adet makaleyi sizlere sunmaktayız.

 

YARGI KARARLARI&MEVZUAT BANKASI İÇERİĞİ İÇİN  www.legalbank.net  en üst sağ taraftan legalbank'a git kısmından tüm kararlara ulaşabilirsiniz.

 

“Legalbank” elektronik hukuk bankası içeriğinde yer alan milyonlarca Kanun, KHK, Cumhurbaşkanı Kararnamesi, Uluslararası Sözleşme, Tüzük, Bakanlar Kurulu Kararı, Cumhurbaşkanı Kararı, Yönetmelik, Tebliğ, vb. mevzuat belgesine, Yüksek Mahkeme Kararlarına (Yargıtay, Danıştay, Bölge Adliye Mahkemesi, Bölge İdare Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi, Sayıştay vb.), Dilekçe ve Belge örneklerine, Makalelere, 68 konu başlığı altında düzenlenen mevzuat paketleri ile uzmanlık alanlarına göre ayrılmış içeriğe,tek tıkla ve pratik bir şekilde erişim imkanı mevcuttur.


Kitap ve Dergi kataloğumuz ekte olup erişim için: https://legal.com.tr/

Legalbank İçtihat ve Mevzuat Programına erişim için: https://legalbank.net/