Ana Sayfa
E-Kaynaklar
Vetis Kampüs Dışı Erişim

Vetise Giriş ve Yasal Uyarı

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre, Sakarya Üniversitesi Kütüphanesi tarafından satın alınan elektronik veya yazılı formattaki hiçbir materyal, eser üzerinde hak sahibi olan tarafın izni olmaksızın, ödünç alan kullanıcı tarafından; 3. şahıslara çıkar amaçlı olarak kiralanamaz, aynı veya başka bir formatta kopyalanıp, çoğaltılamaz. Oluşabilecek ihlallerden Kütüphanemiz sorumlu değildir. Kullanıcı adı ve şifreleri başkalarına verilemez.

VERİTABANLARINI KULLANIRKEN LÜTFEN TELiF HAKLARINA UYGUN iŞLEM YAPINIZ

Tam metin dosyalara ulaşım sırasında lütfen indirme işlemini hızlandırmaya yarayan (Download Accelerator, Flashget, Getright, Mozilla DownThem All, vb.) yazılımlarını kullanmayınız. Yukarıdaki kuralları kabul ediyor ve Vetis Kampüs Dışı Erişim'e giriş yapmak istiyorum;

Kütüphane üyeliği bulunan kullanıcılar Kurum sicil numarası / Öğrenci numarası ile giriş yapabilirler. Kütüphane kataloğunda oturum açarken kullanılan kullanıcı adı ve şifre burada da geçerlidir. Şifresini bilmeyenler veya unutanlar "Şifremi unuttum" seçeneğinden sicil numarası veya öğrenci numarası kullanarak şifre yenileyebilirler. Girişle ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınızda kutuphane@sakarya.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Fotoğraflar