Ana Sayfa
Duyurular
Europeana : Discover Europe’s Digital Cultural Heritage

Europeana : Discover Europe’s digital cultural heritage

Erişim adresi : https://www.europeana.eu

The Europeana website provides cultural heritage enthusiasts, professionals, teachers, and researchers with access to Europe's digital cultural heritage. Why? To inspire and inform fresh perspectives and open conversations about our history and culture. To share and enjoy our rich cultural heritage. To use it to create new things.

We give you access to millions of items from providing institutions across Europe. Discover artworks, books, music, and videos on art, newspapers, archaeology, fashion, science, sport, and much more.

Europeana web sitesi, kültürel miras meraklılarına, profesyonellere, öğretmenlere ve araştırmacılara Avrupa'nın dijital kültürel mirasına erişim sağlar. Neden? Tarihimiz ve kültürümüz hakkında yeni bakış açıları ve açık konuşmalara ilham vermek ve bilgi vermek. Zengin kültürel mirasımızı paylaşmak ve tadını çıkarmak. Yeni şeyler yaratmak için kullanmak.

Avrupa'daki kurumlardan milyonlarca öğeye erişmenizi sağlıyoruz. Sanat, gazeteler, arkeoloji, moda, bilim, spor ve çok daha fazlası hakkında sanat eserlerini, kitapları, müzikleri ve videoları keşfedin.