Soas Digital Collections [university of London]

SOAS Digital Collections [University of London]

Erişim adresi : https://digital.soas.ac.uk

SOAS (The School of Oriental and African Studies) has an active programme of digitsation of special and valuable items in its collections. More than 1.1 million digitised items have already been added to SOAS Digital Collections repository, where they are freely accessible online for the world. The programme is carried by the Collections Care & Digitisation team, within which the library's conservators and digitisation experts. In 2023, the library officially opened its new state-of-the-art Collection Care & Digitisation hub. You can read more about the facilities and their opening here.

--------------

SOAS, özel ve değerli koleksiyonlarındaki öğeleri dijitalleştirme konusunda aktif bir program yürütmektedir. Şu ana kadar 1.1 milyonun üzerinde dijitalleştirilmiş öğe SOAS Dijital Koleksiyonlar deposuna eklenmiştir ve bu öğelere dünya çapında çevrimiçi olarak ücretsiz erişim sağlanmaktadır. Program, Koleksiyon Bakımı ve Dijitalleştirme ekibi tarafından yürütülmektedir ve bu ekip içinde kütüphanenin koruma uzmanları ve dijitalleştirme uzmanları bulunmaktadır. 2023 yılında kütüphane resmi olarak yeni, son teknoloji Koleksiyon Bakımı ve Dijitalleştirme merkezini açmıştır. Tesisler ve açılışları hakkında daha fazla bilgiyi bu web adresinden okuyabilirsiniz.