Ana Sayfa
Duyurular
Global Reaxys' User Day 11 Ekim

Global Reaxys' User Day - 11 Ekim

Etkinlik Linki : Kayıt Olmak İçin Tıklayın

Sevgili kullanıcılar,

11 Ekim'de düzenlenecek Global Reaxys' User Day 2023'e kaydınızı yaptırdınız mı?⁠

Bu muhteşem etkinlik, dünyanın dört bir yanından meslektaşlarınızla bir araya gelme ve bilgi paylaşımı yapma fırsatı sunacak. Ayrıca, yapay zekanın keşif teknolojilerindeki son gelişmeleri keşfetme ve Reaxys'in sunduğu olanakları en iyi şekilde nasıl kullanabileceğinizi öğrenme şansına sahip olacaksınız.

Araştırmayı besleyen içgörüler sunmak

Günümüzün son derece rekabetçi ticari ortamında veriler, bir projenin her aşamasında başarıyı artırır. 100 milyondan fazla belgeden bir milyarın üzerinde veri noktasıyla Reaxys size kimya araştırmalarının en kapsamlı kapsamını sunar. Uzman danışmanlardan oluşan ekip ile ilgili bilgilere kolay erişim sayesinde araştırmanızı nasıl hızlandıracağınız yönünde destek olmaktadır. Rakiplerin kör noktalarından nasıl kaçınacağınızı, 2 tıklamayla patentlerden biyoaktivite verilerini nasıl alacağınızı, yapay zeka destekli öngörücü retrosentez ile sentez araç setinizi nasıl genişleteceğinizi ve çok daha fazlasını öğreneceksiniz.

Yapay zeka destekli ilaç keşfi gibi güncel konuları tartışmak için akademi ve ilaç endüstrisinden tanınmış uzmanların sunumlarına özel erişime sahip olacaksınız.

Resmi sunumlar, canlı soru-cevap ve meslektaşlarınızla fikir alışverişinde bulunmak için birçok fırsattan oluşan bu kombinasyonla Kullanıcı Günü, ufkunuzu genişletmek ve ağ kurarken aynı zamanda hemen kullanabileceğiniz pratik bilgiler edinmek için mükemmel bir fırsattır.

Global Reaxys User Day 2023'ün konuşmacıları arasında, sektörün önde gelen isimleri yer alıyor. Aurigene Pharma, Boehringer Ingelheim, PendingAI ve İsviçre Biyoenformatik Enstitüsü gibi prestijli kuruluşların uzmanları, etkinlikteki konuşmalarıyla bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar.

Etkinliği kaçırmamak için kaydınızı yapmayı unutmayın!

Saygılarımızla.