Ana Sayfa
Duyurular
World Scientific Deneme Erişimine Açılmıştır

World Scientific Deneme Erişimine Açılmıştır

Erişim Linki : https://www.worldscientific.com/

World Scientific 31 Aralık 2023 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır. Deneme erişimi kapsamında E-Kitap, Dergi ve Text booklara erişim sağlayabilirsiniz.

World Scientific Hakkında

World Scientific Publishing, Singapur kökenli bir yayınevidir ve içeriği büyük ölçüde Fen Bilimleri, Mühendislik, Yaşam Bilimleri ve Finans gibi alanlardan oluşmaktadır. Bu yayınevi bünyesinde, Nobel Bilim Ödülü sahibi birçok bilim insanı editörlük ve yazarlık yapmakta ve araştırma makaleleriyle katkıda bulunmaktadır. Bu nedenle World Scientific Publishing, bilime yön veren birçok bilimsel çalışmaya anında erişim imkanı sunma özelliğiyle öne çıkmaktadır.

World Scientific Publishing'in kendi platformu üzerinden IP tanımlı olarak erişime sunulan kitaplarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.worldscientific.com/page/worldscibooks

World Scientific Publishing bilimsel gelişmelere anında erişim sağlamakta ve öğrencilerin gelişimlerinin desteklemesine imkan sunmaktadır. Birinci sınıf yayıncılık deneyimi sunan World Scientific eBooks ile, araştırmalarınızı, akademik çalışmalarınızı veya merakınızı doyuracak geniş bir kitap koleksiyonuna erişim sağlayabilirsiniz.

İyi çalışmalar ve verimli araştırmalar dileriz.