Ana Sayfa
Duyurular
Mcgraw Hill (mcgraw Hil Access Engineering, Medicine, Pharmacy, Emergency Medicine, Surgery) Deneme Erişimine Açılmıştır

McGraw Hill (McGraw Hil Access Engineering, Medicine, Pharmacy, Emergency Medicine, Surgery) Deneme Erişimine Açılmıştır

McGraw Hill AccessEngineering
Hem öğrenciler hem de eğitimciler için oluşturulmuş etkileşimli bir öğrenme çözümüdür. Öğrencilere öğrenmeleri ve gerçek dünyadaki sorunlara çözümleri uygulamaları için ihtiyaç duydukları araçları sağlamanın yanı sıra sınavlara ve sertifikasyonlara hazırlanmalarına yardımcı olur. Benzer şekilde, AccessEngineering® öğretim üyelerinin pratik kaynakları derslerine entegre etmelerine olanak tanıyarak, öğrenci sonuçlarını iyileştirmek için ihtiyaç duydukları destekle onları güçlendirir

Mühendislik öğrencileri ve öğretim üyeleri için

  • Öğrencileri gerçek dünyadaki mühendislik problemlerine çözümler uygulamaya hazırlar
  • Mühendislik öğrencilerinin malzeme sınıfları ve özellik değerlerine ilişkin anlayışlarını geliştirmek için malzeme özelliklerini görselleştirmelerine yardımcı olur
  • Mühendislik problemlerinin adım adım açıklamalarıyla öğrencilerin daha kısa sürede daha fazla öğrenmesine yardımcı olur
  • Kullanıcılara , Perry'nin Kimya Mühendisleri El Kitabı, Marks'ın Makine Mühendisleri için Standart El Kitabı, Roark'ın Gerilme ve Gerinim Formülleri ve Elektrik için Standart El Kitabı gibi başlıklar dahil olmak üzere en önde gelen ve en güvenilir mühendislik kaynaklarına ücretsiz, kurumsal çapta erişim sunar.
  • Tüm mühendislik alt uzmanlık alanlarında ve çeşitli formatlarda (ör. e-Kitap, videolar, infografikler, grafikler, etkileşimli araçlar ve denklem hesaplayıcılar) her zaman, herhangi bir cihazdan kolayca erişilebilen birinci sınıf mühendislik içeriğini içerir.
  • Sektördeki saygın düşünce liderlerinin ev sahipliği yaptığı sık sık düzenlenen web seminerleri ile mühendislerin sektördeki en son gelişmelerden haberdar olmasını sağlar 
McGraw Hill AccessMedicine
McGraw Hill AccessMedicine, tıp dünyasının kendi alanında öncü bilim insanları tarafında hazırlanmış tam bir bilgi yelpazesi sunan ve temel bilgilere her yerden erişilebilen kapsamlı bir çevrimiçi tıbbi kaynaktır. Yetkili, güvenilir  içerikle sürekli güncellenen AccessMedicine , tıp alanının en iyi akademik uzmanlarını içeren seçkin bir Danışma Kurulu tarafından yönlendirilmektedir . 
 
AccessMedicine, tıp öğrencilerine temel bilim çalışmaları ve stajlarda başarılı olmaları için gereken çeşitli kaynakları sağlar ; asistanlara , pratisyen hemşirelere ve doktor asistanlarına teşhis  noktasında karar almayı kolaylaştıran videolara,  önde gelen tıp ders kitaplarına anında erişim konusunda yardımcı olur.  Pratisyen hekimlerin hasta açısından en iyi sonucu elde etmek için tıbbi bilgilerini tazelemelerine olanak tanır.
 
AccessMedicine, aşağıdaki etkileşimli özellikler aracılığıyla tıp eğitimi ve klinik uygulamalarda vazgeçilmez destek ve paha biçilmez çevrimiçi çözümler sunar:    
-Önde gelen tıp ders kitapları    
-Kapsamlı multimedya kütüphanesi     
-Ayırıcı Tanı Aracı    
-Çoklu Hızlı Referans Araçları
 
McGraw Hill Medical AccessPharmacy
McGraw Hill Medical AccessPharmacy, günümüzün eczacılık eğitimi ve uygulamalarının değişen taleplerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Düzenli olarak güncellenen ve her türlü cihazda görüntülenmek üzere optimize edilen bu kapsamlı, zengin içerikli çevrimiçi eczane kaynağı, kullanıcıların önde gelen eczane referanslarını keşfetmesine, müfredat konularını aramasına, ilaçları ve takviyeleri araştırmasına olanak tanır.  
 
Terry L. Schwinghammer - (PharmD), Joseph T. DiPiro - (PharmD) ve Shane P. Desselle - (RPh, PhD, FAPhA) olmak üzere üç üst düzey akademik uzmanın yer aldığı  seçkin bir Danışma Kurulu tarafından yönlendirilen AccessPharmacy , eczane alanının en güvenilir kaynağıdır. 
 
AccessPharmacy, eczacılık öğrencilerine  önemli bir temel oluşturacak videolara, oyunlara, soru-cevaplara ve önde gelen eczacılık ders kitaplarına anında erişim sağlar ve eczacıların ilaçlar , şifalı bitkiler ve besin takviyeleri hakkında anında bilgi almasına ve çok çeşitli konulardaki özelliklere ve makalelere  ulaşmasına  olanak tanır. 
 
AccessEmergency Medicine
McGraw-Hill Acil Tıp, acil servisin (ED) acil ihtiyaçlarının tek bir yerden karşılanmasına yardımcı olur. Düzenli olarak güncellenen bu kapsamlı çevrimiçi acil tıp kaynağı, nörolojik ve pediatrik acil durumlardan, zehirlenme ve travmaya kadar acil serviste karşılaşılan geniş bir yelpazedeki şikayetler için hızlı tanı ve tedavi yanıtları sağlar.
 
Yetkili, güvenilir ve zengin içerikli AccessEmergency Medicine,  Judith E, Tintinalli - (MD, MS, FACEP) liderliğindeki beş üst düzey akademik uzmanın yer aldığı seçkin bir Danışma Kurulu tarafından yönlendirilen, alanın önde gelen acil tıp kaynağıdır  ve American College of Emergency Physicians (ACEP) ile ortaklaşa yayınlanan içeriğe sahiptir. 
 
AccessAcil Tıp, tıp öğrencilerine stajlarında başarılı olmaları için gereken çeşitli kaynakları sağlar; kullanıcıların videolara, öz değerlendirmelere ve öğrenme için önemli bir temel oluşturacak önde gelen acil durum ders kitaplarına anında erişmelerine yardımcı olur ; pratisyen hekimlerin uzmanlık sınavına çalışırken tıbbi bilgilerini tazelemelerine olanak tanır.
 
AccessEmergency Medicine, aşağıdaki özel etkileşimli özellikler aracılığıyla asistan eğitimi ve klinik uygulamalarda vazgeçilmez destek sağlayan benzersiz faydalar sağlar:  
 
-Önde gelen acil tıp ders kitapları 
-Prosedür videoları 
-İnteraktif Öz Değerlendirme
- Entegre İlaç Veritabanı
- Hasta Eğitimi  
 -Staj Köşesi
 

McGraw Hill AccessSurgery

Kampüs İçi Erişim: https://accesssurgery.mhmedical.com/

Cerrahi eğitim ve klinik uygulamaya yepyeni bir boyut getirir. Düzenli olarak güncellenen bu kapsamlı çevrimiçi cerrahi kaynağı, tıbbi bilgiyi geliştirir ve cerrahi sorulara hızlı yanıtlar sunar. Tüm mobil cihazda görüntülenmek üzere optimize edilmiş ve iki üst düzey akademik uzmanın, MD Gerard M. Doherty ve MD F. Charles Brunicardi'nin yer aldığı seçkin bir  Danışma Kurulu tarafından yönlendirilen AccessSurgery, alanın en güvenilir cerrahi kaynağıdır. AccessSurgery, tıp öğrencilerine cerrahi stajlarında başarılı olmaları için gereken tüm kaynakları sağlar; asistanların videolara, öz değerlendirmelere ve öğrenme için önemli bir temel oluşturacak önde gelen cerrahi ders kitaplarına anında erişmelerine yardımcı olur,  pratik yapan cerrahların Sertifikasyon Sürdürme Sınavına çalışırken tıbbi bilgilerini tazelemelerine olanak tanır.

McGraw Hill AccessSurgery neden benzersizdir?

AccessSurgery, bu özel etkileşimli özellikler aracılığıyla asistan eğitimi ve klinik uygulamalarda vazgeçilmez destek sağlayan benzersiz faydalar sağlar:

  • Önde gelen cerrahi ders kitapları  – Dünyanın önde gelen metinleri, Schwartz'ın Cerrahi Prensipleri ve Zollinger'in Cerrahi Operasyonlar Atlası dahil olmak üzere tamamen aranabilir cerrahi referanslar .
  • Eğitici videolar  – Dünyanın önde gelen cerrahları tarafından gösterildiği gibi, temel ve ileri cerrahi prosedürlerin nasıl gerçekleştirileceğini adım adım göstermek için anatominin içine giren eşsiz bir cerrahi video ve animasyon koleksiyonu.
  • 16.000'den fazla yüksek kaliteli tam renkli görüntü – Görsel teşhise ve adım adım prosedürlere yardımcı olacak kapsamlı bir görüntü koleksiyonu.
  • İnteraktif Tahta İncelemesi  – Uzmanlık sınavlarına hazırlanmasına yardımcı olmak için tasarlanmış 3.000'den fazla ABSITE tarzı inceleme Soru-Cevap.
  • Entegre İlaç Veritabanı  - Jenerik ve markalı ilaçlar için dozajı, endikasyonları ve advers reaksiyonları hızlı bir şekilde arayabilir ve mevcut olan hasta broşürlerinin çıktısını alın.
  • Staj Köşesi  – Metin referansları, vaka dosyaları ve uzmanların rotasyonları sırasında gözlemleyebileceği veya yardımcı olabileceği temel kavram ve prosedürlere ilişkin videolar da dahil olmak üzere, stajyere özgü tüm kaynakları bir araya getiren paha biçilmez bir kaynak.