Ana Sayfa
Duyurular
Ecs Dergileri'ne Ücretsiz Erişim: Free The Science Week

ECS Dergileri'ne Ücretsiz Erişim: Free the Science Week

Değerli Kullancılarımız,


Electrochemical Society (ECS), The Electrochemical Society's (ECS) ‘Free the Science Week' (ECS’ Bilimi Özgür Bırak Haftası) kapsamında 160.000’den fazla bilimsel dergi, dergi makalesi ve toplantı özetini ücretsiz olarak kullanımınıza sunmaktadır!
 
ECS5-11 Nisan 2021 tarihleri arasında her yıl düzenlediği Free the Science Haftası'nın beşincisini kutluyor. Hafta boyunca, IOPscience platformu üzerinde bulunan ECS Dijital Kütüphanesi herkes tarafından ücretsiz olarak erişilebilir olacaktır.
 
ECS Baş Yöneticisi Sayın Christopher Jannuzzi, “ECS olarak, dergilerimizde yayınlanan araştırmanın gezegenimizin geleceği için son derece önemli olduğuna inanıyoruz. Yenilenebilir enerji, temiz su, gıda güvenliği ve tıbbi bakım, elektrokimya ve katı hal biliminin olumlu değişime katkıda bulunduğu alanlardan sadece birkaçıdır. Dergilerimizdeki araştırma, dünyanın herhangi bir yerinde, onu okumak isteyen herkesin erişimine açık olursa, daha hızlı problem çözme ve teknoloji geliştirmeye katkıda bulunacak, bilimsel keşiflerin hızını artıracak, yeniliği teşvik edecek, eğitimi zenginleştirecek ve hatta ekonomiyi canlandıracaktır. "Bilimi Özgür Bırak'  haftası dünyaya bunun ne anlama geldiğine dair bir fikir veriyor.” dedi.

 
ECS Dergileri

1902 yılında kurulan ve Elektrokimya ve Katı Hal Fiziği alanında çalışmalar yürüten ECS, hızla genişleyen veya yeni bir yön almış olan mevcut ilgi ve gelecekteki sözlerin bilimsel ve teknolojik alanlarını vurgulamak için sanal odak konuları yayınlar. 

ECS and IOP Publishing tarafından düzenlenen 'Free the Science Week 2021'de ücretsiz içerik kutlamalarımızda uzman odaklı konuları okumaktan keyif alacağınızı umuyoruz.


İngilizce metin için tıklayın.