Ana Sayfa
Veri Tabanlarımız
A Y E U M-Araştırma Yöntemleri Eğitim ve Uygulama Merkezi

Araştırma Yöntemleri Eğitim ve Uygulama Merkezi (AYEUM)

Araştırma Yöntemleri Eğitim ve Uygulama Merkezi (AYEUM) sosyal, fen, sağlık ve eğitim bilimlerinde kullanılan nitel, nicel ve karma yöntemler hakkında araştırmacılara yönelik online eğitim, yüz yüze eğitim ve danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuş akademik bir eğitim platformudur. Bu doğrultuda yüksek lisans, doktora öğrencilerine, doktora sonrası araştırmacılara, akademisyenlere, kamu kurum ve kuruluşlarındaki uzmanlara bilimsel araştırma yöntemlerini ve bilimsel araştırma sürecinde kullanılan bilgisayar yazılımlarını ayrıntılı bir şekilde öğretmeyi amaçlamaktadır.

Personel ve öğrenciler  sisteme üye ol kısmından sadece kurumsal mail adresleriyle üye olabileceklerdir. Mail uzantısı sakarya.edu.tr  ve  ogr.sakarya.edu.tr olmalıdır. Üye olduktan sonra mail adreslerine bir doğrulama kodu gelecek ve onayladıkları takdirde  sorunsuz giriş yapmış olacaklar. VETİS Kampüs Dışı Erişim ile istedikleri yerden erişebilirler. Üye olurken bir sorun yaşıyorsanız Ayeum sitesindeki bize yazın kısmından yazabilirsiniz.

Erişim Adresi: https://www.ayeum.com/anasayfa

Not: AYEUM için VETİS Kampüs Dışı Erişime giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra kurumsal e-posta adresiniz ile doğrudan kayıt olabilirsiniz.