Ana Sayfa
Duyurular
Uptodate Advanced Elsevier Clinical Key : Tıp Kaynakları Erişimi Online Kullanıcı Eğitimi
UpToDate Advanced - Elsevier Clinical Key : Tıp Kaynakları Erişimi - Online Kullanıcı Eğitimi

UpToDate Advanced - Elsevier Clinical Key : Tıp Kaynakları Erişimi - Online Kullanıcı Eğitimi

Değerli Kullanıcılarımız,

Kurumumuzun abonelik erişiminin bulunduğu online tıp kaynaklarına evlerinizden ve mobil uygulamalardan erişim ve içerikte aradığınız bilgileri hızlı ve kolayca nasıl erişebileceğinizin anlatıldığı Elsevier ClinicalKey ve UpToDate Advanced online kullanıcı eğitimimize davetlisiniz!

Aşağıda iletmiş olduğumuz linklere tıklayarak kayıt oluşturabilir ve sonrasında tarafınıza iletilecek olan e- maildeki linke tıklayarak katılabilirsiniz.

6 Mayıs Perşembe    12.30      https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIsf--tqjMoGd2_-TLqBILAKm_5Cg91Qivs

UpToDate veri tabanı, 25 Uzmanlık alanında,7100’den fazla uzman doktor tarafından hazırlanan 11.800’den fazla konu içeriğine erişim sunmakta olan kanıta dayali bir klinik karar destek sistemidir.
UpToDate; sürekli güncellenen, kanıta dayalı klinik bilgilerle donatılmış ve kullanımı kolay arayüzü ile dünyanın en çok kullanılan klinik bilgi kaynakları arasında yer almaktadır. Doktorlar tarafından hastalık teşhisinde bulunulması, tedavi planı hazırlanmasi ve klinik bilgilerin hızlı ve etkin şekilde paylaşılmasına olanak verecek şekilde tasarlanmıştır

Elsevier yayınevine ait ''ClinicalKey'' veritabanı; doktorların sorularına  hızlı yanıt veren ve akıllı bir arama seçeneği sunan oldukça kapsamlı bir veri tabanıdır.

Elsevier'e ait Clinical Key veritabanı içinde 35 tıbbi uzmanlık alanı yer almaktadır.

Doody Core Titles E-Kitap listesi içinde yer alan Elsevier kitaplarının %95’inden fazlası ClinicalKey kapsamı içinde bulunmaktadır.

 

’ClinicalKey’’ içeriğindeki dergilerinden bazıları:

    Latest cover of Lancet Diabetes & Endocrinology, The    Cover of Annals of Medicine and Surgery    Cover of American Heart Journal    Latest cover of Lancet, The   Latest cover of Lancet Infectious Diseases, The   Latest cover of JACC: Heart Failure         

 

‘’Clinics of North America’’ tüm dergi serisi içinden bazı dergiler :

 Latest cover of Pediatric Clinics of North America   Latest cover of Infectious Disease Clinics of North America   Latest cover of Gastroenterology Clinics of North America      Latest cover of Orthopedic Clinics of North America, The    

 

‘’ClinicalKey’’ içeriğindeki kitaplardan bazıları:

      Cover of Campbell-Walsh-Wein Urology     Cover of Sobotta Atlas of Anatomy, Vol.1, 16th ed., English/Latin