Ana Sayfa
Duyurular
Ücretsiz Araştırmacı Eğitim Portalı Charlesworth Author Services

Ücretsiz Araştırmacı Eğitim Portalı - Charlesworth Author Services

Değerli Kullanıcılarımız,

Charlesworth Author Services tarafından araştırmacılar için geliştirilen ve akademik yazarlık konusundaki ücretsiz makaleleri ve web seminerlerini içeren eğitim portalı erişiminize açılmıştır.

-Kariyerinizin Her Basamağında İhtiyaç Duyabileceğiniz Bir Bilgi Portalı-
 
Bir araştırmacı veya akademisyen için öğrenmek süreklidir.
 
Araştırmalarınızın ilk günlerinde, bir araştırma sorusu bulmak, çalışmayı tasarlamak ve yürütmek ve ardından sonuçları analiz etmek gibi öncelikle araştırmanın temellerini oluşturmanız gerekir. Bunun yanı sıra, makalenizi uygun yapıda yazmak, uygun bir dergi seçip makalenizi göndermek ve makalenizi kabul ettirmek için hakem incelemesi yorumları üzerinde çalışmak gibi araştırma yayıncılığının çeşitli yönlerine de hızla adapte olmanız gerekir.
 
Alanınızda uzmanlaştıkça, mentörlük, ekip ve/veya laboratuvar yönetme gibi liderlik becerileri kazanmanız gerekir. Ek olarak, önemli sektör etkinliklerini sunmak ve hatta başkanlık etmek gibi fırsatlar için de kendinizi donatmanız gerekir.
 
Charlesworth Author Services’in sunduğu yeni hizmet
 Araştırmacı Eğitim Portalı her kariyer basamağından akademik uzmanlar tarafından yazılmış ÜCRETSİZ kaynaklara ev sahipliği yapar. İçeriğindeki ilgili makaleler ve webinarlar ile kariyerinizin tüm yönleri ve tüm aşamaları hakkında bilgiler bulabileceğiniz bu portalı hemen keşfedin!