Ana Sayfa
Duyurular
Pooltext Report Makale Geribildirim Raporu Deneme Uygulaması [30 Kasım 2021]

PoolText Report - Makale Geribildirim Raporu Deneme Uygulaması [30 Kasım 2021]

PoolText Report ile makalenizi bir üst seviyeye cıkarın ve hedeflediğiniz dergiye gönderime hazır hale getirin. ­ 
 
Sakarya Üniversitesi - PoolText işbirliği kapsamında PoolText Report, yapay zeka tabanlı İngilizce “Proofreading” servisi ve yapısal kontroller (benzerlik, referans kalitesi, yapısal bütünlük), sizlerin erişimine deneme kapsamında ücretsiz olarak açılmıştır. 
 
PoolText Report; 
Makalenizdeki İngilizce kullanımını akademik yazım odaklı kontol eder ve olası gramer, noktalama, imla hatalarına dair düzeltme önerileri oluşturur. 
  • Makalenizi 50'den fazla yapısal noktada analiz eder ve iyileştirme tavsiyelerinde bulunur. 
  • Makalenizdeki olası yapısal sorunlardan kaynaklı zaman kayıplarının önüne geçmenizi sağlar ve hedeflediğiniz dergiden kabul alma ihtimalinizi artırır. 
Bugüne dek, 100’u aşkın ülkeden, saygın üniversitelere (Harvard, MIT, Heidelberg University, Boston College, King's College London, University of Melbourn vb.) mensup binlerce araştırmacı, PoolText Report ile makalelerini hedefledikleri dergiye gönderime hazır hale getirdi ve zaman kazandı.
 
Siz de Sakarya Üniversitesi - PoolText işbirliğine dair bilgiye erişmek ve @sakarya.edu.tr uzantılı kurumsal e-posta adresinizle bir PoolText hesabı oluşturarak makale raporunuzu ücretsiz almak için lütfen aşağıdaki linke tıklayın.