Muteferriqa Veritabanı Aboneliğimiz Başlamıştır!

Değerli kullanıcılarımız,

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımız, Muteferriqa veritabanına abone olmuştur. Muteferriqa veritabanını kullanarak Osmanlı Türkçesi matbu eserlerde detaylı araştırmalar yapabilir, tarihi kaynaklara tam metin arama ile erişim sağlayabilir ve 35,000'e yakın kitap ile 1.500 başlık süreli yayın içinde çeşitli konularda çok yönlü keşiflerde bulunabilirsiniz.

Muteferriqa'nın sunduğu geniş kapsamlı veritabanını keşfetmek için Vetis üzerinden giriş yapılmalıdır. Vetis şifrenizi kütüphane sayfasında bu "linkten" giriş yaparak "Şifremi Unuttum / Belirlemedim" kısmından kendiniz temin edebilirsiniz. Şifre alamamanız durumunda bize kutuphane@sakarya.edu.tr adresinden yazarak şifrenizi talep ediniz.

Keyifli araştırmalar dileriz.