Ana Sayfa
Duyurular
Scival Aboneliğimiz Başlamıştır

Scival Aboneliğimiz Başlamıştır

Değerli araştırmacılar,
Araştırma kurumlarının ve bilim insanlarının araştırma performanslarını görselleştirmeyi sağlayan Scival’a abonelik gerçekleştirilmiştir.
 
Elsevier’in SciVal Platformu, dünya çapında 20.000’in üzerinde araştırma kurumu ve 230 ülkenin araştırma performansının analiz edilmesi için hızlı ve kolay erişim imkânı sunar. SciVal, kişi, grup, kurum, ülke, bölge ve dünya ölçeğinde ve ihtiyaç duyulan metriklere bağlı bilimsel performans analizleri yapmaya, raporlar almaya hızlı ve etkin şekilde katkı sağlar.
 
Scival ile;
Kendi araştırma performansınız hakkında detaylı analiz yapabilirsiniz.
Üniversitemizin, diğer üniversitelerin, ülkelerin ve araştırma gruplarının araştırma performansları hakkında fikir edinebilirsiniz. 
Ranking sistemlerindeki (THE ve QS) sıralama puanlarının altında yatan bibliyometrik veri kümesini analiz edebilirsiniz.
 
Scopus veya ScienceDirect’e daha önce kaydolduysanız, buradaki hesap bilgileriniz ile giriş yapabilirsiniz. Daha önce kayıt olmadı iseniz kurumsal e-posta adresiniz ile kayıt olabilirsiniz. SciVal’a kayıt olma ve oturum açma hakkında bilgi için tıklayınız.
 
Kampüs İçi Erişim: https://www.scival.com/reports
 
Keyifli araştırmalar dileriz.