Ana Sayfa
Duyurular
Elsevier Veri Tabanları Eğitimi

Elsevier Veri Tabanları Eğitimi

Dr. Başak CANDEMİR tarafından, "Mendeley ile etkin referans yönefimi, görünürlük ve işbirliği" ve "Scopus ve ScienceDirect üzerinde gelişmiş literatür tarama, dergi karşılaştrma, yazar profilleri ve performans takibi" eğiitmleri verildi.

 

 

ScienceDirect bilim, teknoloji ve tıp alanlarında 30,000'den fazla elektronik kitap ve 2,500'den fazla elektronik dergi başlığı içeren Elsevier'in hakemli tam metinli
veritabanıdır.

Scopus bibliyometrik araçlarla birlikte araştırmayı, izlemeye, analiz etmeye ve görselleştirmeye yarayan; hakemli yayınlardan oluşan en büyük makale özü ve atıf
veri tabanıdır.

Mendeley akademik makaleleriniz yazarken referanslarınızı düzenlemek için kullanabileceğiniz ve bilgisayarınızdaki sanal kütüphanenizi kurup kolayca dökümanlarınıza ulaşabileceğiniz tamamen ücretsiz bir platformdur.


Elsevier Scopus ve ScienceDirect Veri tabanları eğitiminden sonra kaliteli ve hakemli bilimsel bilgiye nasıl en hızlı ve en etkin yoldan erişeceğinizi, akademik araştrmanıza nasıl hız kazandıracağınızı öğrenecek, araştrma hayatnızı kolaylaştıracak ve sizi zaman kaybından kurtaracak bir çok özellikle tanışacaksınız.

Fotoğraflar