Lebib Yalkın Mevbank Mevzuat ve İçtihat Veritabanı Deneme Erişimi

Lebib Yalkın MEVBANK Mevzuat ve İçtihat Veritabanı Deneme Erişimi

En güncel Yargıtay Kararları ve Mevzuatı, 63 yıllık tecrübe ve en son teknolojinin imkanlarıyla geliştirilen MEVBANK ile takip edin...

1953 'ten bugüne en güvenilir ve en kapsamlı güncel mevzuatı, en kullanışlı şekilde konularında uzmanlaşmış seçkin abonelerimizin ihtiyaçlarına yönelik hukuki yayımlar ve hizmetlerle sunmaktayız.

Ülkemizin Akademik Kütüphaneleri’nin gelişmesini amaç edinmiş ANKOS’ un değerli üyeleri;       Akademisyenler, araştırmacılar, idari çalışanlar ve öğrenciler ile       Kamu kurumlarının çeşitli birimlerinde çalışanlar, online yayınımız Mevzuat ve İçtihat Veritabanı MEVBANK ile birçok konudaki Mevzuat, Yargıtay Kararları, Danıştay Kararları, Makaleler ve Hukuk Literatürü üzerinde çalışmalar yapabilmektedirler.

MEVBANK Veritabanı;        Hukuki araştırmalarınızı en kısa zamanda sonuçlandırır,        Tek kaynaktan en kapsamlı bilgiye ulaştırır,        Öncelik ve tercihlerinize göre kişiselleştirebilir,        Türkiye'nin önde gelen hukuk büroları ile beraber geliştirilmiştir,             Üniversitelerimizin Hukuk, Vergi, Ticaret ve Finans, İş ve Sosyal Güvenlik, Gıda, Çevre, Turizm, Dış Ticaret bölümlerinin    derslerinde kaynak olarak yararlanılmaktadır        Bilgiye heryerden (kütüphane, ev...) erişmenizi sağlar.

MEVBANK 25 Aralık 2016 tarihine kadar kullanıma açık olacaktır.

Erişim Linki: http://www.lebibyalkin.com.tr/mevzuat/kurumsal-abone/sakaryauni