Ana Sayfa
Duyurular
The Institution of Engineering & Technology (ıet) Dıgıtal Lıbrary [31 Aralık 2018]

The Institution of Engineering & Technology (IET) DIGITAL LIBRARY [31 Aralık 2018]

The Institution of Engineering & Technology (IET) (Mühendislik ve Teknoloji Enstitüsü) tarafından sunulan IET DIGITAL LIBRARY (IET Dijital Kütüphanesi) Mühendislik veritabanı olan eDergi/eKitap/Teknik belge 31.Aralık tarihine kadar Üniversite IP bloklarınız üzerinden deneme erişiminize açılmıştır.

 

Dünyanın en büyük mühendislik kurumlarından biri olan IET, özellikle Fizik, Otomasyon, Mekanik, Elektrik-Elektronik mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Enerji Mühendisliği, Telekomünikasyon, Radar&Sonar&Navigasyon teknolojileri ve Robotik gibi konu alanlarında faaliyet gösteren akademisyenler, araştırmacılar ve öğrencilere yönelik geniş bir içerik yelpazesi sunmaktadır.

   

  • IET DIGITAL LIBRARY (IET Dijital Kütüphanesi): IET dergilerinden 190.000 'den fazla teknik dokümanı barındıran IET Digital Library; 150.000’den fazla teknik makale, 500'den fazla kitap/6.000’den fazla kitap bölümü, 70.000'in üzerinde dergi makalesi içermektedir. Her ay IET Dijital Kütüphanesine yaklaşık 450 yeni belge eklenmektedir. İçerik konuları; fizik, otomasyon, mekanik, elektrik-elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, enerji mühendisliği, telekomünikasyon, radar & solar & navigasyon teknolojileri, robotik …

Erişim Linki: http://digital-library.theiet.org     

IET Hakkında:

 

IET, 150'den fazla ülkede 167.000'in üzerinde üyesi bulunan Avrupa'nın en büyük profesyonel mühendisler grubudur. Global mühendislik topluluğuna ilham veren, bilgilendiren, etkileyen ve toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için teknoloji yeniliğini destekleyerek daha iyi bir mühendislik dünyası yaratmak için çalışmaktadır. Araştırma topluluğu için geniş kapsamlı yayıncılık programı, her biri IET Dijital Kütüphanesi'nde bulunan her yıl yaklaşık 50 yeni başlıktan oluşan 500'den fazla e-kitap, mektup ve açık erişim dergileri içermektedir. Dünyanın en büyük mühendislik ve teknoloji video içeriği çevrimiçi arşivi olan IET.tv'nin mühendislik ve fizik disiplinleri ve üreticileri için saygın bir A&I veritabanı olan Inspec'in dünyaca ünlü yayıncısıdır.